Webinar: Je salon klantgericht onderscheiden!

One size fits none! Zeker als het gaat om klantgerichtheid. Klanten verwachten steeds meer en onderscheidende kracht is hierbij essentieel. Die vind je niet zozeer in de eigenschappen van producten of diensten, maar in aandacht. Échte aandacht. Van mens tot mens. Human2Human dus! Klinkt logisch? Klopt. En toch blijkt uit tal van onderzoeken dat je juist op dit vlak veel klantgerichter kunt worden. Door dingen net even anders te doen. Daar worden niet alleen jouw bestaande klanten blij van, je trekt ook makkelijker nieuwe klanten aan.

Onderscheidend zijn is dé essentie van succesvol zakendoen. En het mooie is: dat heb je zelf in de hand. Bovendien liggen de mogelijkheden voor het oprapen, de kunst is ze doeltreffend en doordacht in te zetten. In dit webinar laat Daniëlle de Jonge je zien hoe je op een onverwachte manier, op onverwachte momenten en met een onverwachte boodschap in elke fase van het klantcontact onderscheidend kunt zijn. Dit komt aan bod:

  • Wat verwachten klanten vandaag de dag en hoe overtref je de verwachtingen?
  • Hoe zet je jouw – offline en online – communicatiekracht in?
  • Op welke manier laat je klanten uitgroeien tot ambassadeurs.

Het webinar geef je veel praktische tips. Met humor en aansprekende voorbeelden, typerend voor Daniëlle’s stijl van werken. Daarnaast is er ruimte voor vragen die jij hebt, zodat zij daar op in kan gaan.

Danielle de Jonge

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantrelaties. Als spreker en trainer helpt zij bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Zij schreef de bestsellers ‘Verleid de Klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’ en maakt voor BNR Nieuwsradio ‘Dé Klantenpodcast’.

Over De Instructeur

Niet Ingeschreven