Sportprestaties en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil je leren om onafhankelijk sportvoedingsadvies te geven aan sporters van alle niveaus? Volg dan onze cursus sportvoeding. Leer meer over het waarom van sportvoeding, anatomie van spieren, spierherstel, energieverbruik, spijsvertering en lichaamstypen. Je gaat je verdiepen in macro- en micronutriënten, de wisselwerking tussen voedingsstoffen, aminozuren en supplementen. Uniek aan deze cursus is de aandacht voor ayurveda en sportvoeding. Hoe start ik een eigen praktijk? Wij geven je de beste tips!

Thuisstudie interactief en deskundig begeleid

De cursus sportvoeding is een thuisstudie met als extra mogelijkheid interactieve online Zoom lessen te volgen. Je studeert waar en wanneer je wilt en bepaalt zelf het tempo onder begeleiding van een topdocent met jarenlange ervaring als sporter en orthomoleculair voedingsdeskundige. De cursus sportvoeding wordt aangeboden in een persoonlijke digitale leeromgeving en bestaat uit een syllabus en een workout boek. Deze syllabus bevat de kern lesstof die op een boeiende en toegankelijke manier gepresenteerd wordt. In de interactieve Zoom lessen gaat de docent dieper in op de lesstof en is er ruimte voor vragen en discussie. Het work out boek test uw kennis door vragen, opdrachten en casussen. Per hoofdstuk krijg je hierop terugkoppeling van je docent. Je kunt gedurende 12 maanden via de e-mail terecht bij je docent voor feedback. Ook na 12 maanden kun je nog gewoon examen doen.

Werkwijze online training

Online trainingen stellen je in staat om eender waar en wanneer een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na betaling en verwerking van je deelname, ontvang je van ons een login. Hiermee bekom je directe toegang tot ons online trainingplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen (herkansen is steeds mogelijk).

Inclusief:

  • Online training
  • Online assistentie door docent
  • Online examen
  • Certificaat

KMO-Portefeuille (Vlaanderen):

Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO.

Senior atleet als docent

Blessures maakten een einde aan de Olympische droom van Geert. Inmiddels is hij als ‘Master’ (senior atleet) volop actief op de atletiekbaan en in de sportschool. Hij weet als ervaren atleet én orthomoleculair voedingsconsulent als geen ander hoe belangrijk voeding is voor het lichaam van een sporter.

Cursus Inhoud

Alles Uitvouwen

Over De Instructeur

Niet Ingeschreven

Cursus Bevat

  • 20 Hoofdstukken
  • 68 Onderwerpen
  • Cursus Certificaat